jueves, 6 de agosto de 2009

[W4T] FU [CAT] [Video·Streaming]

//CONTACT// fu_funetas@hotmail.com

//CV//
De professió VIDEO WOMAN. Després de varis anys treballant, en estudis de disseny gràfic a Barcelona. Decideix llençar la seva carrera en solitari, per poder assolir d' aquesta manera mes llibertat en els seus projectes.
Inclinant-se per un creació audiovisual mes independent, com el videoart, el Vjing y la realització de curtmetratges. En l'actualitat centra la seva atenció a Internet. Combinant tant la creació com la producció de continguts audiovisuals, tot conservant sempre, el seu particular punt de vista.



//Concepte de feminitat//


La feminitat es una percepció, no està vinculada a un ser.
No depèn de qui o que la posseeix,
si no dels ulls que l' observen.






//Descripció Obra presentada//

La feminitat es una percepció, no està vinculada a un ser. No depèn de qui o que la posseeix, si no dels ulls que l' observen.Internet ens ofereix un ampli repertori de eines, en la nostre ma està saber fer un us intel·ligent d' aquesta tecnologia. fer una sessió de Vjing, o un directe radical amb realització igual que la de TV convencional, i retransmetre-ho on line, amb la llibertat que t' ofereix la xarxa, es una forma molt potent de difondre informació, pensaments, idees, i en el cas de W4T, de fer que l' essència de totes les artistes participants al projecte, arribi a milions de llars sense cap limitació ni distorsió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario